hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Információs munkatársat keresünk

8 órás munkaidőben

Az intézmény információs pultjába keresünk munkatársat délutáni, hétvégi műszakba heti váltással.

Feladat: a látogatók fogadása, eligazítása, az intézmény programjaival kapcsolatos felvilágosítás telefonon és személyesen, belépőjegyek árusítása.

Feltételek: felhasználói szintű számítógépes ismeret, alapszintű angol nyelvtudás, jó kommunikációs készség, ápolt megjelenés. Előnyt jelent az interticket hálózat ismerete.

Jelentkezni önéletrajzzal, erkölcsi bizonyítvánnyal lehet a tamasi.gabriella@kulturkuria.hu e-mail címen. 

Kedvezményes alma- és mikulásvirág-vásár

2021. december 5.

Az előző almavásár sikere után a II. Kerületi Önkormányzat ismét almavásárt szervez, várhatóan december 5-én délelőtt a Papkerti parkolóban, illetve a Klebelsberg Kultúrkúriánál. Ezzel egy időben pedig a tervek szerint mikulásvirág-vásár lesz a polgármesteri hivatalban. A vásárok részleteiről, a választható almafajtákról, a mikulásvirágok méretéről és a vásárlási feltételekről várhatóan november 24-től olvashatnak részletes tájékoztatást a www.masodikkerulet.hu oldalon. A járványhelyzet alakulása miatt elképzelhető, hogy változik a helyszín és az időpont, ezért a vásárba indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak a www.masodikkerulet.hu oldalon!

Papkerti parkoló (1024 Rómer Flóris u. 4/a), illetve

Klebelsberg Kultúrkúria parkolója (1028 Templom u. 2–10.)

COVID intézkedés november 20-ától

Tisztelt Látogatók! Értesítjük Önöket, hogy 2021. november 20-ától intézményünkben a maszk viselése újra kötelező. Vigyázzunk egymásra!

A Kormány 633/2021. (XI. 18.) Korm. rendelete értelmében 2021. november 20-tól a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve autizmus spektrumzavarral élő személy kivételével mindenki köteles a közművelődési intézmény látogatók számára nyitva álló területén maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.