hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Rendezvénytilalom, nyitvatartás, jegyek visszaváltása

2020. 11. 11-től

Kedves Látogatóink!

Az új járványügyi szabályok értelmében 2020. november 11. szerda 00.00 órától a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. intézményeiben – Klebelsberg Kultúrkúria, Marczibányi Téri Művelődési Központ, Berczik Sára Budai Táncklub, Vízivárosi Galéria – általános rendezvénytilalom lép életbe. Ettől az időponttól kezdve valamennyi meghirdetett rendezvényünk elmarad, és a dolgozókon kívül más nem tartózkodhat az intézményekben.

Az intézmények további rendelkezésig ügyeleti rendszerben működnek, hétköznapokon 8.00-16.00 óráig. Ez idő alatt kollégáinkkal telefonon vagy e-mailben tudnak kapcsolatba lépni.

Az előre megváltott belépőket a következők szerint váltjuk vissza 2020. december 11-éig:

1.      A jegy.hu online felületén vásárolt belépők árát az Interticket valamennyi vásárlónknak visszautalja. További teendő nincs.

2.       Az Interticket hálózat jegyirodáiban vásárolt belépők az Interticket online felületén a következő linken válthatók vissza: https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas

Ez a lehetőség december 11-ig érvényes, és a bank ezután fogja visszautalni a belépő árát.

3.       Az intézményeinkben vásárolt belépőket a korlátozás idején nincs lehetőségük személyesen visszaváltani, erre csak a korlátozások feloldása után kerülhet sor. A belépők árának banki átutalással történő visszaigénylésére lehetőséget biztosítunk. Kérjük, hogy aki ezt a megoldást választja, az a belépőkről készült fotót és bankszámla adatait küldje el az apjok.gabriella@marczi.hu e-mail címre legkésőbb december 11-éig!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Vigyázzanak magukra!

 

Kultúrkúria munkatársai