hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Előadásaink új időpontban

Tájékoztatás a március 12 - április 23. között elmaradt előadásaink pótlásáról

Kedves Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket a március 12 - április 23. között elmaradt előadásaink pótlásáról:

 • Március 16-i Babaszínház: Ki lakik az asztal alatt? c. előadásaink új időpontja: október 19. hétfő 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
 • Március 17-i és április 14-i Genius loci előadás egy előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira érvényesek lesznek.
 • Március 19-i Grecsó Krisztián – Bíró Bence: Megyek utánad című előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
 • Március 22-i Varázslat mesterei gyerekeknek című előadásunk új időpontja: október 11. vasárnap 11.00 és 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényese
 • Március 22-i Portré+ Kondor Katalin előadás vendége: Dörner György előadásunk új időpontja: szeptember 13. vasárnap 17:00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
 • Március 27-i Grazioso Zeneszalon 10 éves jubileumi koncertjének új időpontja: szeptember 19. szombat 19.00 óra.
 • Április 4-i Csiribiri családi délután programunk új időpontja: október 3. 15.00 óra.
  A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
 • Április 9-i Dsida Jenő est előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek. 
 • Április 14-i Zorán koncert új időpontja: október 20. kedd 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
 • Április 17-i "Befogad és kitaszít a világ" - Mácsai Pál és Huzella Péter Villon-estje című előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
 • Április 19-i Kucok című előadásunk új időpontja: szeptember 27. vasárnap 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
 • Április 19-i Portré+ Kondor Katalin vendége: Takler Ferenc előadásunk új időpontja: október 11. vasárnap 17:00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
 • Április 20-i Babaszínház: Süss fel nap! című előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.

Intézményünk a kormány által hozott rendelet értelmében továbbra is zárva tart. Programszervező kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy elmaradt  előadásainkat meg tudjuk tartani a veszélyhelyzet elmúltával.

Sajnos, az egyeztetés sokszor nehézségekbe ütközik, mivel nem tudjuk, hogy a jelenlegi  helyzet pontosan meddig tart. Mindent megteszünk azért is, hogy az igen nehéz helyzetbe került előadóinknak lehetőséget tudjunk  biztosítani a fellépésre, amint erre mód nyílik.

Amennyiben egy rendezvény nem kerül pótlásra, a veszélyhelyzet elmúltával a már megváltott belépők visszaválthatók. Ezért kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket! Látogatóinknak lehetősége van csatlakozni a #nemváltomvissza kezdeményezéshez is, ezzel támogatva intézményeinket, és az előadókat. 

Kérjük, hogy honlapunkról vagy FB oldalunkról tájékozódjanak, ahol folyamatosan informáljuk kedves látogatóinkat a helyzet alakulásáról illetve online programajánlókat is találnak.

Kérjük szíves türelmüket és köszönjük megértésüket! Vigyázzanak magukra és egymásra!

Előadásaink új időpontban