hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Előadásaink új időpontban (március 26 - április 14.)

A március 26 - április 14. között elmaradt előadásaink pótlásáról

Kedves Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket a március 26 - április 14. között elmaradt előadásaink pótlásáról:

  • Március 27-i Tádé-bérlet: Történetek a cicusról és a kutyusról c. előadásaink új időpontja: október 16. péntek 9.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
  • Március 27-i Mazsola-bérlet: Kígyódarvitéz című előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
  • Március 27-i Grazioso Zeneszalon 10 éves jubileumi koncertjének új időpontja: szeptember 19. szombat 19.00 óra.
  • Március 28-i Hangszersimogató és a március 29-i Családi hangutazás és Hangutazás és hangfürdő programjaink szeptemberben folytatódnak. A megváltott belépők az új időpontokra lesznek érvényesek.
  • Március 31-i Genius loci A reneszánsz művészet római alkotásai című előadás egy előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira  érvényesek lesznek.
  • Április 4-i Csiribiri családi délután programunk új időpontja: október 3. 15.00 óra.
    A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
  • Április 7-i Arthur Miller: Pillantás a hídról című előadásunk új  időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek. 
  • Április 14-i Zorán koncert új időpontja: október 20. kedd 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

Intézményünk a kormány által hozott rendelet értelmében továbbra is  zárva tart. Programszervező kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy elmaradt  előadásainkat meg tudjuk tartani a veszélyhelyzet elmúltával. Sajnos, az egyeztetés sokszor nehézségekbe ütközik, mivel nem tudjuk, hogy a jelenlegi  helyzet pontosan meddig tart. Mindent megteszünk azért is, hogy az igen nehéz helyzetbe került előadóinknak lehetőséget tudjunk  biztosítani a fellépésre, amint erre mód nyílik.

Amennyiben egy rendezvény nem kerül pótlásra, a veszélyhelyzet elmúltával a már megváltott belépők visszaválthatók. Ezért kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket! Látogatóinknak lehetősége van csatlakozni a #nemváltomvissza kezdeményezéshez is, ezzel támogatva intézményeinket, és az előadókat. 

Kérjük szíves türelmüket és köszönjük megértésüket! Vigyázzanak magukra és egymásra!

Előadásaink új időpontban (március 26 - április 14.)