hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Előadásaink új időpontban (március 12-25.)

A március 12-25. között elmaradt előadásaink pótlásáról

Kedves Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket a március 12-25. között elmaradt előadásaink pótlásáról:

  • Március 16-i Babaszínház: Ki lakik az asztal alatt? c. előadásaink új időpontja: október 19. hétfő 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
  • Március 17-i Genius loci előadás egy előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira  érvényesek lesznek.
  • Március 19-i Grecsó Krisztián – Bíró Bence: Megyek utánad című előadásunk új  időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
  • Március 22-i Varázslat mesterei gyerekeknek című előadásunk új időpontja: október 11. vasárnap 11.00 és 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
  • Március 22-i Portré+ Kondor Katalin előadás egy előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira  érvényesek lesznek.

Intézményünk a kormány által hozott rendelet értelmében továbbra is  zárva tart. Programszervező kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy elmaradt  előadásainkat meg tudjuk tartani a veszélyhelyzet elmúltával. Sajnos, az egyeztetés sokszor nehézségekbe ütközik, mivel nem tudjuk, hogy a jelenlegi  helyzet pontosan meddig tart. Mindent megteszünk azért is, hogy az igen nehéz helyzetbe került előadóinknak lehetőséget tudjunk  biztosítani a fellépésre, amint erre mód nyílik.

Amennyiben egy rendezvény nem kerül pótlásra, a veszélyhelyzet elmúltával a már megváltott belépők visszaválthatók. Ezért kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket! Látogatóinknak lehetősége van csatlakozni a #nemváltomvissza kezdeményezéshez is, ezzel támogatva intézményeinket, és az előadókat. 

Kérjük szíves türelmüket és köszönjük megértésüket!

Előadásaink új időpontban (március 12-25.)