hu | en
Facebook Facebook

Bérletek

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Kiadványaink

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Gyermekprogram > Gyermekbúcsú
Gyermekbúcsú
2014. június 29. 15:00

Hagyományos évadzáró gyermekmulatság:

16 órakor Batu-tá kalandjai - a Vojtina Bábszínház vidám előadása, 17 órakor az udvari mulattató mesemondása, 18 órakor Állati zenés ABC - Bíró Eszter gyermekkoncertje, Tekergőtér - az izgalmas játékok tere, Napudvar Játszókert, Próbatételek a Mesék földjén - mesés játszóház, kézműveskedés, arcfestés, körhinta, hempergő, logikai és ügyességi játékok várják a gyerekeket.

 

16 ÓRA

BATU-TÁ KALANDJAI - A VOJTINA BÁBSZÍNHÁZ ELŐADÁSA

Ki is Batu-tá?

Afrikában született gyerekember ő, aki most lépked (vagy inkább úszik?) a felnőttek világa felé, hiszen a tenger túlsó partján próbálna szerencsét. Az mindenesetre biztos, hogy nagyon hasonlatos Vitéz Lászlóhoz, már ami a vidámságát, életrevalóságát illeti...

írta és rendezte: Kovács Géza
játssza: Schneider Jankó
zenéjét szerezte és közreműködik: Czapp Ferenc
a bábokat, díszleteket tervezte és készítette: Majoros Gyula

17 ÓRA

Az udvari mulattató mesemondó előadásán a  királyi udvar népe mellett minden gyerek és felnőtt együtt élvezheti az élőszóval átadott népmesét.

18 ÓRA

ÁLLATI ZENÉS ABC - BÍRÓ ESZTER GYERMEKKONCERTJE

Bíró Eszter énekes, színész, aki eddig musical- és filmfőszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, gyerekeknek és családoknak szóló lemez készített. 

Két saját gyermeke adta az ihletet ahhoz, hogy az ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítsa és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal úgy, hogy mindeközben a szülők is jól szórakozzanak. 
 
FOLYAMATOS PROGRAMOK:

JÁTÉKOK AZ ARANYHEGY VÁRÁBÓL, A KIRÁLYI UDVAR VENDÉGEI A GYEREKEK - A Magyar Népmesék Világa Egyesület játszóháza

Az udvari mulattató mesemondó előadásán a  királyi udvar népe mellett minden gyerek és felnőtt együtt élvezheti az élőszóval átadott népmesét.

Az udvari bohóc nagymester a játékokban. Nála a játékok között minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Nagyméretű, fából készített mesés asztali társasjátékok, óriás társas.

GYŐZD LE A SÁRKÁNYT! - Napudvar játszóház

Győzd le a sárkányt és segíts kiszabadítani várából a királylányt!
A játékban segítségedül szolgáló eszközök:
faló, röptető, csúzli, gémeskút és a varázs-játszószőnyeg

Tessék, tessék, csak tekergessék!
Izgalmas szerkezetek, szórakoztató feladatok kicsiknek és nagyoknak!
A TEKERGŐTÉR egyedi tervezésű és kivitelezésű játékok gyűjteménye. Olyan játszótér, ahol a gyerekek és játékos kedvű szüleik egyaránt jól szórakozhatnak és próbára tehetik ügyességüket. Ezen a játszótéren lehet tekerni - forgatni - húzni - tolni - billenteni - fújni - és főleg gurítani. A szabályok minden esetben egyértelműek, a sikerélmény és a jó hangulat garantált.

A JÁTSZÓKERTBEN: kézműves játszóház, arcfestés, körhinta, hempergő, logikai és ügyességi játékok várják a gyerekeket, családokat.

Információ
A belépés díjtalan.

További időpontok


Galéria