hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Gyermekprogram > Gyermekbúcsú
Gyermekbúcsú
2019. június 23. 16:00

Az esős időjárás miatt a Kultúrkúria épületében, várunk Mindenkit, a hagyományos évadzáró gyermekmulatságon!

17 órakor Csalóka Péter - a Pupetta Társulat előadása, 18 órakor Varázs Tamás bűvész mutatványai, 19 órakor a Hahó együttes vidám műsora,  Pegazus mesés játéktár,  Bogárháton - bogaras játszóház, Tekergőtér - az izgalmas játékok tere, Napudvar játszóház, nemezelés, kézműves terasz, arcfestés, hempergő, logikai és ügyességi játékok várják a gyerekeket.

17 óra CSALÓKA PÉTER - A PUPETTA TÁRSULAT VIDÁM ELŐADÁSA

Egy, kettő vagy esetleg három legény van talpon e vidéken, de az egyik jány. E jól öltözött legények épp oly csalafinták mint meséjük hőse a Csalóka Péter de ők nem csak azokat csapják be akik megérdemlik hanem titeket is. Avagy nemcsak titeket hanem magukat is?. Ha kíváncsiak vagytok ki tud nagyobbat mondani, vagy hogyan látja el baját a bírónak a felesége avagy hogyan fér el három nagyhangú dudás egyetlen "csárdában" akkor köztünk a helyed. Az előadás fonalához sajnos kevés e három lélek, szükség van rád is, hozd el leghangosabb hangod is.

18 óra VARÁZS TAMÁS BŰVÉSZ MUTATVÁNYAI

Varász Tamás gyakori vendégünk, hiszen minadnnyiunkat sokszor elkápráztatott már mutaványaival. Ezúttal legújabb trükkjeit csodálhatjuk meg műsorában.

19 óra A HAHÓ EGYÜTTES MŰSORA

 Tanulni és tanítani a friss emberkéket a felnőttek feladata, még szerencse, hogy olyan sziperszuper, kreatív, barátságos, nyitott, kulturált muzsikák is segítenek ebben mint a Hahó Együttes!

Sok-  sok koncerttel a hátunk mögött, gyakorló apukaként bőven van tapasztalatunk a kis csibeszekről, nyugodtan ránk bizhatják, megesszük őket reggelire:)! Cuki dalok nem csak cuki gyerkőcöknek!Simogass kutyát, puszilj bogarat, ölelj fát, szedj szemetet, mindent lehet. A zene mindenek felett!

Ezen a koncerten a Hahók bemutatják új, Tucat című dalukat!

Valószínűleg sok család ismeri a Földlakó című bájos gyerekslágert, mely Kardos-Horváth Jánoshoz fűződik. A fiatal apuka legújabb formációja a Hahó Együttes, melyet három másik apukával alapított. A csapat szellemes, izgalmas szerzeményeket ír,  a móka és kacagás garantált.

Az együttes tagjai: 

Kardos-Horváth János - ének/gitár
Prommer Patrik - ének/dob
Domokos Tibor - ének/billentyű
Fodor Balázs - ukulele/furulya/ének/móka

 

FOLYAMATOS PROGRAMJAINK

PEGAZUS MESÉS JÁTÉKTÁR

Játék meseszereplőkkel és a mesékben szereplő tárgyakkal

Tessék, tessék, csak tekergessék!
Izgalmas szerkezetek, szórakoztató feladatok kicsiknek és nagyoknak!

BOGÁRHÁTON JÁTSZÓHÁZ
Különleges élmény és játszópark bogaras játékokkal és feladványokkal

TEKERGŐTÉR

Egyedi tervezésű és kivitelezésű játékok gyűjteménye. Olyan játszótér ahol a gyerekek és játékos kedvű szüleik egyaránt jól szórakozhatnak és próbára tehetik ügyességüket. Ezen a játszótéren lehet tekerni - forgatni - húzni - tolni - billenteni - fújni - és főleg gurítani. A szabályok minden esetben egyértelműek, a sikerélmény és a jó hangulat garantált.

 A JÁTSZÓKERTBEN nemezelés, kézműves játszóház, Napudvar játszóház, arcfestés, hempergő, logikai és ügyességi játékok várják a gyerekeket, családokat.
Információ
A belépés díjtalan. Eső esetén rendezvényünket a Kultúrkúria épületében tartjuk meg.

További időpontok


Galéria