hu | en
Facebook Facebook

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Kiadványaink

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Gyermekprogram > Csiribiri húsvétváró családi délután
Csiribiri húsvétváró családi délután
2014. április 05. 15:00

15.45  A SÓ - avagy bábokkal való játék megbántásról, bujdosásról, szerelemről és megbocsájtásról - az Álomzug Társulás és a Ládafia Bábszínház közös produkciója

1ö.öö  HÚSVÉTOLÓ - a Sajtkukacz zenekar műsora

Kézműves játszóház

15.45 A só – avagy bábokkal való játék megbántásról, bujdosásról, szerelemről és megbocsájtásról – az Álomzug Társulás és a Ládafia Bábszínház közös produkciója

Az öreg király születése napján világgá zavarja legkisebbik leányát, mert az hízelgés helyett tiszta szívből mondja édesapjának, hogy úgy szereti őt, mint az emberek a sót. A leány bujdosása során megismerkedik egy titokzatos öregemberrel és egy legénykével, aki… na de ez legyen meglepetés!

Az ismert magyar népmese feldolgozása fából faragott bábokkal, régi használati tárgyakkal, élő játékkal, énekszóval, muzsikával kísérve.

Bábok és díszlet: Néder Norbert

Játsszák: Tóth Krisztina, Néder Norbert

3 éves kortól ajánljuk!

17.00 Húsvétoló - a Sajtkukacz zenekar műsora

Sajtkukacz együttes:

Borzsák Kamilla – fuvola, pánsíp, furulya

Molnár György – gitár, ének,

Gál Hedda – ének, ritmushangszerek

„Alapvető célunk bemutatni az akusztikus élő zene varázslatos világát, a zenehallgatás, vagy éppen a gyerekek bevonásával történő közös muzsikálás örömét. A viszonylag egyszerű hangszerelés, könnyed, fülbemászó dallamvilág mind azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek könnyen, játékos formában értsék, lássák, hogy milyen nagyon fontos a zene az ember életében.

A költők igényesen, mégis játékos könnyedséggel tudják kifejezni a versekben mondanivalójukat. A mi feladatunk, hogy ezeket megzenésítve továbbítsuk a gyerekek felé. Fontos az értékek átmentése a jövő generációja felé, hiszen a ma gyermekeiből lesznek a jövő szülői... többek közt leendő unokáink szülői is...”

Kézműves játszóház

Információ
Jegyár I.: 600 Ft

További időpontok


Galéria