hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Kiállítás > Folyosói tárlat > Muzsikusok félfényben - Mészáros Annarózsa fotókiállítása
Muzsikusok félfényben - Mészáros Annarózsa fotókiállítása
2017. március 04 - 2017. március 26.

Portrék a Parafónia zenekar tagjairól

A Parafónia zenekar ünnepélyes koncertjére és a tárlat zárására 2017. március 26-án 17 órától kerül sor. A kiállítást méltatja Hódi Rezső grafikusművész.

A zenekart értelmileg sérült fiatalok alkotják, akik zenepedagógusok, és speciális színkották segítségével szólaltatják meg a dallamokat.

Előadásaik során elsősorban klasszikus zenét játszanak, számos alkalommal léptek fel a rádióban, és különféle televíziós műsorokban. Rendszeres résztvevői fesztiváloknak, szerepeltek a Müpa-ban, a Kapolcsi Művészetek Völgyében és a Zeneakadémián is. Bejártak több határon túli helyszínt és eljutottak egészen Németországig.

Mészáros Annarózsa éve óta dolgozik együtt a zenekarral és segítőikkel: korábban próbák és koncertek közben készített róluk fotósorozatot. E sorozatában olyan műtermi portrék szerepelnek, amelyeken a muzsikusok és a velük dolgozó gyógypedagógusok egyetlen lámpa megvilágításában láthatóak, kezükben a választott hangszerükkel.

A Parafónia zenekar tagjai  kitartóan és lelkesen dolgoznak együtt, közös erővel azon, hogy a zene nyelvének segítségével a „másoknak”, azaz nekünk örömet szerezhessenek. Mészáros Annarózsa célja ennek az örömnek a továbbítása.

Információ

További időpontok


Galéria