hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Zene > Könnyűzene > Elmarad - Dalnokklub
Elmarad - Dalnokklub
2020. december 06. 19:00

Kedves Látogatóink!

A Dalnokklub a kormány korlátozó intézkedése nyomán elmarad.
Megértésüket 
köszönjük!

Versek, dallamok, gondolatok
Házigazda: Radványi Balázs, Balog Péter 
Vendég: A Péter és Pál duó

"Törékeny, érzelmes, túlcsorduló, és még vagy ezer jelzőt lehetne aggatni a Péter és Pál folkpop duóra. A helyi kötődésű Meztelen Diplomaták zenekarban megismert szerző-énekesek is olyan magabiztosan mozognak a Kaláka-Muzsikás-Paul Simon-univerzumban, hogy az kábé felér egy teliholdas, éjszakai fürdőzéssel egy elvarázsolt vidéken, ahol minden virágról egy ismerős zenei hatás jut eszünkbe, gyerekkor-illattól kísérve. Virágfejek című bemutatkozó lemezük idén tavasszal jelent meg." (Prieger Zsolt)

 

A Péter és Pál duója egy nagyon friss formáció – minimál, léleksimogató dallamok és elgondolkodtató, mégis bárki számára azonosulható dalszövegek kavalkádja. Magukat így jellemzik: folkpop a városszéli mezőkről. Egyszerű, könnyen énekelhető szerelmes dalok félhomályos kérdésekkel, titkos álmokkal. Ennek első hallható lenyomata a Szívből szívbe című szám és az ezt kísérő pozitív hangvétele és kellemesen simogató melódiájú videoklip-

A zenekar két tagja Szacsvay Gergely és Tóth Attila, akik ismerősek lehetnek a Meztelen Diplomatákból. Saját bevallásuk szerint az újabb közös zenélés ötlete onnan jött, hogy mindketten szeretnek egyszerű, könnyen énekelhető dalokat írni, így régi barátságukon túl ez volt a közös halmaz, ami a Péter és Pál alapját szolgáltatta.

Információ
Jegyár: 700 Ft

További időpontok