hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Zene > Könnyűzene > ELMARAD! Zorán turné 2020
ELMARAD! Zorán turné 2020
2020. október 20. 19:00

Tisztelt Látogatónk!

A 2020. október 20-ai Zorán-koncert a járványügyi helyzetre való tekintettel elmarad. A koncertet 2021. április 6-án, kedden 19.00 órától tartjuk meg. A megvásárolt belépők erre az időpontra érvényesek, vagy 2020. október 28. szerda 20.00 óráig a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban visszaválthatók.

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük! Várjuk április 6-án!

A legendás Nagy Generáció tagjai közül Zorán az egyetlen, aki minden évben országjáró körútra indul, a turnézás mint létforma továbbra is vonzza.

A vidéki, kisebb művelődési házakban ugyanolyan őszinte odaadással énekel, mint a legrangosabb fővárosi rendezvényhelyszíneken. Töretlen népszerűségének más oka is van: bő három évtizedes szólókarrierjének legfőbb vonása az állandóság, ma is ugyanazt az intellektuális könnyűzenei irányt képviseli, mint pályája kezdetén. Soha nem a pillanatnyi sikerre, hanem a minőségre törekedett. Haknit nem vállal, zenésztársai megbecsült, tehetséges muzsikusok. Dalait érdemes újra meg újra meghallgatni, s a versek gondolatai örök érvényűek.

Információ
Az április 14-i koncert pótlása, a megváltott belépők erre az időpontra érvényesek!

Jegyek korlátozott számban a Kultúrkúria információjában kaphatók!
Jegyár: 4500 Ft

További időpontok