hu | en
Facebook Facebook

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Kiadványaink

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Online foglalkozások > Balett foglalkozás
Balett foglalkozás
2021. február 16 - 2021. június 13.

Klasszikus mozgás, klasszikus zenére 

5-14 éves korig

Az órák bizonytalan ideig online zajlanak!

A foglalkozásokon a gyerekek elsajátítják a klasszikus balett alapjait, tartásjavító gimnasztikát, művészi tornát is végeznek, kiegészítő feladatként pedig táncos koreográfiát tanulnak.

Az órák heti 2x keddi és pénteki napokon 17.00-18.00 óráig tartanak.

Foglalkozásvezető: Exner Judit

Bővebb információ és jelentkezés: +36 30/952 0280, judit.exner@t-online.hu

Bemutatkozó videó

4 éves koromban kezdtem klasszikus balett tanulmányaimat Pécsett, Bártfai Márta (Liber-Arte Diploma) balettiskolájában, majd folytathattam nem kisebb Mester, mint Jeszenszky Endre (Magyar Érdemrend Kiskereszt)kezei alatt, ahol a klasszikus mellett a jazzbalett is nagy hangsúlyt kapott. Többségében  a középiskolai –és egyetemi tanulmányaim mellett az általuk koreografált színházi produkciókban szerepeltem. A kilencvenes években előbb klasszikus (1991), majd jazzbalettból (1998) szakvizsgát tettem.

Pályámat orvosként kezdtem, így különösen nagy hangsúlyt fektetek a gyerekek fizikális és mentális egészségére, fejlődésére. Balettóráimon esszenciális a gyerekek  egymás iránti tisztelete, a barátságos, családias légkör megvalósítása. A klasszikus balett kislányok számára – véleményem szerint – a legideálisabb választás testmozgás szempontjából. A klasszikus balett nem sport, ellenben sportos művészet, amely bevezet a zene, a pantomim világába amellett, hogy az arányos, legszebb formájú izomzatot hozza létre. A balett által kialakított esztétikus, egyenes tartás a gyerekek számára létrehoz egy olyan dekoratív megjelenést, amely egész életük során előnyükre válik.

A Klebersberg Kúriában 4 éve tanítok. 

Információ
Exner Judit +36 30/952 0280, judit.exner@t-online.hu

További időpontok