hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Online programok > Gyermekprogram > A csúnya kislány - a Vojtina Bábszínház előadása
A csúnya kislány - a Vojtina Bábszínház előadása
2021. április 10 - 2021. május 01.

A Vojtina Bábszínház többször hozta már el hozzátok meséit. Ezúttal sem tudtak személyesen eljönni a Kultúrkúriába, ám a csúnyának ítélt kislány történetét eljátszották és felvételről elküldték nektek. Köszönjük a debreceni társulatnak az előadást! Fogadjátok szeretettel április 10-én 10 órától a Kultúrkúria youtube-csatornáján és Facebook-oldalán!

Miért csúnya? Ki tartja csúnyának? Miért bujdosik el? Miért találkozik a sünökkel? Miért segítenek neki a sünök? Miért jó neki az erdőben? Miért segít a kicsi fának, a katicának és a madárfiókának? Ki a Szűcsék kisfia, és miért nőtt akkorára magas Izabella? És ki megy el a maszkabálra? Mennyi kérdés… Lássuk, tudunk-e mindre válaszolni!

A történet fontos nézőpontból tesz fel kérdéseket önmagunk és mások elfogadására. Ki milyennek látja a másikat, mit okozhatunk azzal, ha rosszallásunkat meggondolatlanul folyamatosan a fejére olvassuk – ezen kérdések irányítják a mesénk szereplőit, no, és a csodák! Mert talán ezek is kellenek ahhoz, hogy egyszer csak másképpen cselekedjünk.

Az előadást 3 éves kortól ajánljuk!

Információ

További időpontok