hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Előadások és belépők

Kedves Látogatóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében intézményünk június 22. hétfő 8.00 órától újra látogatható, illetve lehetőség nyílik az elmaradt programokkal kapcsolatos ügyintézésre is.

Az alábbiakban részletesen leírjuk, hogy elmaradt előadásainkat mely időpontban rendezzük meg, illetve milyen információk vonatkoznak a megváltott belépőkre. Több programunknál biztosítjuk az online jegyvisszaváltás lehetőségét is. A jegy.hu felületén – a programnál megadott linken – 2020. július 20-ig igényelhető az online, illetve 2020. július 31-ig az Interticket jegyirodában váltott jegyek árának visszatérítése. A visszaváltás menetéről minden információ megtalálható szintén a megadott linken.

Az intézményünkben váltott belépők csak intézményünkben válthatók vissza, továbbá amelyik programnál nem lehetséges az online jegyvisszaváltás, szintén csak személyes ügyintézésre tudunk lehetőséget biztosítani 2020. augusztus 31-ig.

Bízunk benne, hogy hamarosan újra üdvözölhetjük Önöket rendezvényeinken!

 • Március 16-i Babaszínház: Ki lakik az asztal alatt? c. előadásaink új időpontja: október 19. hétfő 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

 • Március 17-i és április 14-i Genius loci előadás egy előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira érvényesek lesznek.

 • Március 19-i Grecsó Krisztián – Bíró Bence: Megyek utánad című előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.

 • Március 22-i Varázslat mesterei gyerekeknek című előadásunk új időpontja: október 11. vasárnap 11.00 és 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
  ONLINE JEGYVISSZAVÁLTÁS

 • Március 22-i Portré+ Kondor Katalin előadás vendége: Dörner György előadásunk új időpontja: szeptember 13. vasárnap 17:00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

 • Március 27-i Grazioso Zeneszalon 10 éves jubileumi koncertjének
  új időpontja: szeptember 18. péntek 19.00 óra.

 • Április 4-i Csiribiri családi délután programunk új időpontja: október 3. 15.00 óra.
  A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

 • Április 14-i Zorán koncert új időpontja: október 20. kedd 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
  ONLINE JEGYVISSZAVÁLTÁS

 • Április 17-i "Befogad és kitaszít a világ" - Mácsai Pál és Huzella Péter Villon-estje című előadásunk új időpontja 2020. november 26. (csütörtök) 19:00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

 • Április 19-i Kucok című előadásunk új időpontja: szeptember 27. vasárnap 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

 • Április 19-i Portré+ Kondor Katalin vendége: Takler Ferenc előadásunk új időpontja: október 11. vasárnap 17:00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

 • Április 20-i Babaszínház: Süss fel nap! című előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.

Szeretettel várjuk Önöket!