hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Zöldülő > For Future - Divatbemutató
For Future - Divatbemutató
2017. október 13. 18:00

Eco-design divatbemutató és környezettudatos dokumentumfilm vetítés

Magyar és dán környezettudatos designerek, az öko-design kritériumrendszere szerint és a slow design filozófiája alapján tervezett és kivitelezett öltözékeinek és ékszereinek bemutatója

Hazánk egyik legkörnyezetudatosabb kulturális intézményeként számon tartott Klebelsberg Kultúrkúriában olyan dán és magyar öko-design és alive design divat kollekciók kerülnek a kifutóra, mint az AMOV Apparel vagy az Eco-Design Team által egyedi technikával létrehozott exkluzív élő-növény öltözékek, kiegészítők és ékszerek. Az AMOV Apparel dán környezettudatos divatmárka 2015-ben lett megalapítva és az ökológiai szempontok figyelembevétele, a felelősségteljes gyártás, a természetes alapanyaghasználat és újrahasznosítás egyaránt jellemzi. Az Eco-Design Team egyedülállóan komplex környezettudatos tervezést és kivitelezést végez, a divat és ékszer-tervezéstől, a bútor, enterieur és dekoráció-tervezésen át, az ajándék- dísz- és használati tárgyak tervezéséig. Az iparművész és mérnök tagjainak alkotásait - a Team 2005-ös megalapítása óta - számos hazai és nemzetközi kiállításon, fesztiválon láthatta már a közönség.

 

Az eseményt színesíti a Dán Királyság Magyarországi Nagykövetsége jóvoltából egy környezettudatos dokumentumfilm vetítése.


Szervezők:

Dán Királyság Magyarországi Nagykövetsége
II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.

 

Programunk a Design Hét Budapest eseménysorozat hivatalos része.

 

Az esemény ingyenes.

Információ

További időpontok