hu | en
Facebook Facebook

Bérletek

Hírlevél

Hírek

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Kiadványaink

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Gyermekprogram > On line - Játék a hanggal, játék a térrel
On line - Játék a hanggal, játék a térrel
2020. november 29. 16:00

Az előadást eredetileg a Klebelsberg Kultúrkúriában tartottuk volna, de a vészhelyzet miatt interneten keresztül közvetítjük közönségünknek. Csatlakozz be a linkeken és zenélj, táncolj velünk, írj nekünk, sőt küldj fotót, vagy rövid videót is magadról, te hogy veszel részt az eseményünkön!

Csatlakozhatsz hozzánk vasárnap 16.00 órakor
a Youtube-on vagy a facebook-on

„2-102” interaktív művészeti matiné sorozat családoknak, unoka-nagyszülő pároknak  III.

A kapcsolatteremtést és kreativitást fejlesztő játékos, improvizációra épülő előadás az önkifejezéshez ad eszközöket, bátorítást, a gyerekek felőli megközelítéssel, de a család többi tagját is bevonva, Bartha Katalin hegedűművész, hangterapeuta és Bordás János színművész vezetésével. Azzal, hogy bevonjuk a családokat az alkotási folyamatba olyan élményhez juttatjuk őket, ami nem csak az ismeretek könnyebb befogadását segíti, hanem fejleszti kreativitásukat is, egyben hazavihető mintát is adunk, hiszen otthon a saját környezetünkben is folytathatják az ilyen jellegű közös játékot.

A program alapja a zene, ami mellett a mozgás kap kiemelt szerepet. Egyszerű instrukciók alapján kísérletezhetünk beszéd nélküli kommunikációval, kapcsolatteremtéssel. Önkifejezésünk nagy része a nem verbális csatornán történik, mozgásunkkal, arckifejezésünkkel sokszor többet mondunk el, mint szavakkal. Az érzések kifejezésének a módjaihoz adunk segítséget és bátorítást, a hangok a térhasználat és a mozgás eszközeivel.

Az esemény a Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat támogatásával valósul meg.

Információ
Jegyár I.: 800 Ft

További időpontok