hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Zene > Könnyűzene > HoldEső-koncert
HoldEső-koncert
2022. április 08. 19:00

Jótékonysági koncertet rendez a háború elől menekülő anyák és gyermekek megsegítésére a HoldEső zenekar és Mihajlo Vihula ukrán gitárművész.

Kedves Nézőink!

Ez az előadás a 2021.december 3-ai koncert pótlása. Az akkor megváltott jegyek érvényesek erre az időpontra!

A HoldEső a Fonogram Magyar Zenei díjas Holdviola tagjaiból alakult új produkció, mely annak zenei örökségét kívánja tovább vinni az elmúlt 12 év során megszokott magas színvonalon.

A magyar népdalokat és a modern hangzást eredeti módon ötvöző zenekar és az ukrán zeneszerző gitárvirtuóz együttműködése valódi zenei csemegének ígérkezik.

Az egykori Fonogram díjas Holdviola tagjaiból alakult új produkció zenéjében és dalszövegeiben is család- és gyermekbarát zenekar, így ebben a tragikus helyzetben kötelességének érzi, hogy a maga szerény eszközeivel támogassa a szétszakadt és bajba jutott családokat azzal, hogy tiszteletdíját az ő támogatásukra ajánlja fel.

 

A magyar zenekar és az ukrán gitárművész együttműködésének különleges felhangot ad, hogy Mihajlo és a HoldEső egyik alapítójának családja két szomszédos kárpátaljai településről származik, így szimbolikus jelentősségel is bír az összefogás.

A koncertműsorban a frissített Holdviola népdalfeldolgozások, a HoldEső vadonatúj dalai, illetve Mihajlo Vihula szerzeményei és kárpátaljai dallamok is szerepelnek.

A valódi zenei csemegének ígérkező programra várunk mindenkit, aki a feledhetetlen   koncertélmény mellett jegyvásárlásával hozzá szeretne járulni a háború miatt otthonukat elhagyni kénytelen anyák és gyermekek támogatásához.

 

http://holdeso.hu

https://www.mihajlovihula.com

Információ
Jegyár: 3000 Ft
Jegyeket személyesen a művelődési központban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.

További időpontok