hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Zene > Könnyűzene > ÚJ IDŐPONT! - Zorán
ÚJ IDŐPONT! - Zorán
2021. november 16. 19:00

A legendás Nagy Generáció tagjai közül Zorán az egyetlen, aki minden évben országjáró körútra indul, a turnézás mint létforma továbbra is vonzza.

A vidéki, kisebb művelődési házakban ugyanolyan őszinte odaadással énekel, mint a legrangosabb fővárosi rendezvényhelyszíneken. Töretlen népszerűségének más oka is van: bő három évtizedes szólókarrierjének legfőbb vonása az állandóság, ma is ugyanazt az intellektuális könnyűzenei irányt képviseli, mint pályája kezdetén. Soha nem a pillanatnyi sikerre, hanem a minőségre törekedett. Haknit nem vállal, zenésztársai megbecsült, tehetséges muzsikusok. Dalait érdemes újra meg újra meghallgatni, s a versek gondolatai örök érvényűek.

Amennyiben az új időpnt nem megfelelő, az előre megváltott belépők visszaváltására továbbra is a következő lehetőségek érvényesek:

  1. jegy.hu online felületén vásárolt belépők árát az Interticket valamennyi vásárlónknak visszautalta. Kérjük, ellenőrizze bankszámláját!
  2. Az Interticket hálózat jegyirodáiban vásárolt belépőket az Interticket online felületén lehetett visszaváltani április 30-ig. Akik éltek ezzel a lehetőséggel, azoknak a bank visszautalta a belépők árát. Kérjük, ellenőrizze bankszámláját!
  3. Intézményünkben vásárolt belépőket a korlátozás idején nincs lehetőségünk személyesen visszaváltani. Személyes visszaváltás a korlátozások feloldása után lehetséges.
    A belépők árának banki átutalással történő visszaigénylésére lehetőséget biztosítunk. Kérjük, hogy, aki ezt a megoldást választja, az a belépőkről készült fotót és a bankszámla adatait küldje el az apjok.gabriella@marczi.hu e-mail címre!
Információ
A 2020. április 14-én, október 20-án és 2021. április 6-án is elmaradt koncert pótlása.
A megvásárolt belépők erre az időpontra érvényesek.
Jegyár: 4500 Ft
Jegyeket személyesen a művelődési központban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.

További időpontok